c3d2248e2fc54df518a04d91d4e40dafdea9f8e3bd685a881e6df9d29a52a8dfSem Maša, med prijatelji najbolj poznana po svoji želji spreminjanja sveta na bolje. Zvesta sama sebi in svojim vrednotam, sledim svojim sanjam in jih korak za korakom uresničujem.

Kljub svojim rosnim letom sem v življenju dala skozi že kar nekaj preizkušenj, iz katerih sem se veliko naučila.

Prav zaradi tega si želim marsikateremu najstniku prihraniti tegobe na poti odraščanja v odrasli svet in jim s popotnicami pomagati najti svojo najboljšo različico sebe.

Že več let delam z najstniki in mladimi in v tem delu sem se res našla. S svojim znanjem ter na podlagi svojih ter tujih izkušenj, strokovne literature s področja psihologije, pedagogogike in nevro-lingvističnega programiranja sem ustvarila program delavnic, za katere menim, da bodo res koristila razvijajočemu se adolescentu v odraslo osebo.

Posegali bomo namreč po ključnih tematikah življenja. Komaj čakam, da vidim kako se bodo naše bube spreminjale v metulje ob moji pomoči. Verjamem, da se bomo dobro razumeli, tudi sem še mlada in polna zagona! 🙂

Skratka, našla sem svojo poslanstvo, izvabljati iz ljudi njihove skrite potenciale ter ustvarjati in posledično realizirati (ne)mogoče ideje s svojo podjetniško žilico.

Osvojila sem NLP praktika, opravila 1. modil šole za življenje in na praktičnem izobraževanju za mladinskega trenerja.

Zanima me veliko stvari, na momente celo preveč. Neprestano širim svoja obzorja in znanja ter hkrati delam na svoji osebnostni rasti.

Veliko časa z največjim veseljem posvetim projektom na katerih delam in drugim potencialnim možnostim za uspeh na poklicnem področju.

Svoj prosti čas pa tudi nadvse rada preživljam s svojimi dobrimi prijatelji, odkrivam nove kraje ter kulture in se rekreiram.

In seveda, vsak dan mi nasmeh na obraz narišeta nečak in psička.

Se že veselim srečanja z vami,

Maša

Izkušnje in reference:

 • NLP praktik (2014)
 • Mladinski trener (2016)
 • Vzgoja za življenje, 1.modul
 • večletno delo z otroci
 • delavnice za najstnike
 • delo v koloniji
 • delo kot au pair v Avstraliji
 • udeleženka mladinskih izmenjav in usposabljanj po Evropi:
  - zimske aktivnosti v Romuniji;
  - prostovoljstvo, zaposlovanje in  podjetništvo mladih na Portugalskem,
  - socialni mediji na Poljskem,
  - usposabljanje o neformalnem izobraževanju v Sloveniji.